Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šućur odgovorio Mitroviću: Sve frustracije i kompleksi nikad neće skriti vaš kriminal i korupciju

Potpredsjednik GP URA iz Nikšića Goran Šućur reagovao je na obraćanje poslanika DPS-a Ivana Mitrovića upućeno Filipu Adžiću, savjetniku potpredsjednika Vlade

Potpredsjednik GP URA iz Nikšića Goran Šućur reagovao je na obraćanje poslanika DPS-a Ivana Mitrovića upućeno Filipu Adžiću, savjetniku potpredsjednika Vlade.

“Još jedan, istina marginalni lik iz sabirnog centra kriminala i korupcije iliti DPS-a oglasio se danas optužbama prema potpredsjedniku URE Filipu Adžiću optužujući ga za nekakve izdaje države i građana, valjda pokušavajući da sakrije tešku istinu o sojim partijskim kolegama koji malo, malo pa idu na saslušanja u tužilaštvu i za koje se formiraju optužni prijedlozi”, kazao je Šućur.

On je naveo da je Mitrović, ex čelnik nikšićkog DPS-a nakon što je izgubio parlamentarne izbore u tom gradu sa više od 11.000 glasova razlike, pobjegao u državni parlament, vjerovatno pokušavajući da pred Nikšićanima zamaskira svoju političku bruku.

“Veću bruku doživjeće 14. marta sa svojom partijom na lokalnim izborima u Nikšiću. I uzalud im sva propaganda, kampanje njihovih medijskih trovača i nekaki novi slogani, kongresi i kozmetičke promjene. Lopovi države ostaju lopovi, a krivična djela iz oblasti kriminala i korupcije ne zastarijevaju. S tom se činjenicom Mitrović i njegova partija teško mogu pomiriti. Otuda sve frustracije i kompleksi ove kriminalne organizacije u rasulu sa kojima se dodatno srozavaju pred crnogorskom javnošću”, istakao je Šućur.

Kako dodaje, “iz partije koja je pokrala državu i građane podijelila na one prvog i drugog reda u bezuspješnim pokušajima nastoje da nekakvim jeftinim saopštenjima zamagle tu istinu jasnu gotovo svakom”.

“Državotvorni lopovi iz DPS-a bi opet, da im se može, institucije u svoje ruke da bi Nrekić i kompanija mogli lagodno da pljačkaju narod i državu, kupuju skupocjena auta a narodu da ponude podjele. Hoće opet da od građana prave državne neprijatelje, gdje je, razumije se, ekskluzivno pravo DPS lopova da vole svoju državu, dok su svi drugi izdajnici. Raduje nas što što ne shvataju da im je ta koncepcija obezbijedila politički potop”, zaključio je Šućur.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ctrl
19.01.2021-18:19 18:19

Barem vi vas glavni kompleks olicen ponajvise prema samom lideru DPS ne krijete.A sve i da hocete,ne mozete.I to se vidi jasno.Sto se tice kriminala i korupcije,onamo gdje se najvise govori o njemu i potencira se,cesto se bas tamo i najvise nalazi.A imajucu u vidu ko sve stoji iza vas Urasa,i vase ponasanje i neke poteze to samo potvrdjuje ovu izrecenu misao.

popovilopovi
18.04.2021-23:55 23:55

e nema vecih lopova od apostola( ukrali sve Crnogorske crkve i manastire) od popova(pop carevic ima vise imaca no sav dps zajedno) i URA( koliko tebe od one 21 meleona-Sucur Alahu)… ruka pravde je spora al uvek dostizna… spremte se spremte cetnici brzo ce borba da bidne