Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Stvorićemo preduslove za otvaranje 1.100 radnih mjesta

Nosilac liste Evropskog tima za Herceg Novi Predrag Dabović saopštio je da su suština izbornog programa promjene.

Herceg Novom su neophodne promjene, koje će omogućiti brži razvoj jer naš grad znatno zaostaje u odnosu na sve druge primorske gradove, ocijenjeno je sinoć na tribini Evropskog tima za Herceg Novi.

Nosilac liste Evropskog tima za Herceg Novi Predrag Dabović saopštio je da su suština izbornog programa promjene.

“Te promjene moraju biti jake i nabolje. Fokus našeg programa vezan je za turizam, u smislu jačanja turističke infrastrukture i ponude. Fokus su i infrastrukturni projekti koji se odnose na puteve i na vodovodnu infrastrukturu. Fokus je rješavanje velikog problema našeg grada, a to je obezbjeđivanje više parking mjesta”, naveo je Dabović.

On je podsjetio da je Herceg Novi prepoznat i u ranijim državama kao grad kulture.

“Imamo dio programa za mlade koji predviđa otvaranje 1.100 radnih mjesta u našoj opštini”, saopštio je Dabović.

Kandidatkinja za odbornicu Maja Bakrač navela je da sugrađani na izborima 9. maja treba da donesu mudru i pametnu odluku.

“Evropski tim za Herceg Novi želi da napravi jedan evropski i moderan grad za sve Novljane. Evropski tim za Herceg Novi okuplja mlade ljude koji žele da povedu grad putem napretka i razvoja”, navela je Bakrač.

Prema njenim riječima, Herceg Novi je bio grad umjetnika i stavaralaca, ali i zelenila.

“Međutim, sada konstatujemo da Herceg Novi zaostaje za svim drugim primorskim opštinama u Crnoj Gori. E zato želimo promjene. Promjene koje će da privuku investitore. Promjene koje će da privuku visokoplatežne turiste. Promjene koje će Herceg Novi povesti putem bržeg i boljeg razvoja. Naša vizija je jasna”, poručila je Bakrač.

Ona je podsjetila da viziju razvoja Herceg Novog najbolje dokazuje primjer ekskluzivnog turističkog rizorta Portonovi u Kumboru.

“U sklopu tog projekta imamo hotel koji je najluksuzniji u regionu. Kompletan projekat je podigao Crnu Goru na mapi turističke destinacije, a isto tako i približio zemlju evropskim standardima u tom smislu. Želimo da Herceg Novi bude evropski grad”, zaključila je Bakrač.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
18.04.2021-17:09 17:09

Au bre Dabovicu bas ga precera…1100 novih radnih mjesta…Jedino sto je sigurno da ce sve tetke strine i sestricine Pipuna Krivog i ostalih velikosrba dobit’ uhljeb tj radno mjesto na kome ce braniti kukavno srpstvo ugaseno..vec smo culi tuzbalicu cerke Zdravkove kojoj eto protestanti ne dadose da se vozi kroz masu ljudi vec je morala da ih gazi…