Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

STOPAMA BOŠNJAK I RADULOVIĆA Poslanik Martinović za par mjeseci obje sestre zaposlio u državnoj upravi, nepotizam je njegova nacija!

Martinović je za samo par mjeseci uspio da u državnu upravu zaposli dvije sestre. Ranije je sestru Jelenu Martinović zaposlio u CEDIS na visoku poziciju, a novi primjer je druga sestra koja je zaposlena u Skijalištima Crne Gore.

Brat poslanice Demokratskog fronta Branke Bošnjak, Branimir Bošnjak izabran je za direktora Sektora za informaciono komunikacione tehnologije u CGES-u. Jelena Bošnjak, rođena sestra potpredsjednice Skupštine Crne Gore, u aprilu je postala član Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS). U kratko vrijeme brat i sestra Branke Bošnjak, od dolaska nove vlasti, zaposleni su u najznačajnijim državnim preduzećima, i to na veoma značajnim i rukovodećim pozicijama.

Poslanik Branko Radulović je prati, ćerka Ljiljana Radulović je dolaskom na vlast postala direktorica Kliničkog centra Crne Gore, dok je sin Petar Radulović zamjenik direktora u Aerodromima Crne Gore. Čist nepotizam.

Stopama Bošnjaka i Radulovića krenuo je i poslanik Demokrata Vladimir Martinović koji sebe predstavlja najčasnijim čovjekom na planeti zemlji, iako još nije odgovorio da li se kada bavio nelegalnom trgovinom šumskom građom!?

Martinović je za samo par mjeseci uspio da u državnu upravu zaposli dvije sestre. Ranije je sestru Jelenu Martinović zaposlio u CEDIS na visoku poziciju, a novi primjer je druga sestra koja je zaposlena u Skijalištima Crne Gore.

I to je komentarisano na Twitteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
natalija
06.12.2021-08:19 08:19

Ovaj naduveni je u svoj vakat ukrao oko 500 m3 šumskog drveta. Zašto su dokazi (papiri) za ovo sakriveni i zašto nije procesuiran tada je otvoreno pitanje. Da je tada kažnjen danas bi manje galamio i manje zapošljavao.

Bruno
06.12.2021-08:27 08:27

A mali Radulovic u Aerodrume…zar on nije treci.

gagi
06.12.2021-09:39 09:39
Reply to  Bruno

Porodicu Radulovic-Bosnjak u fukarluku ne “stici”ni svjestski brzinac Usein Bolt koliko su “brzi” da svakog svoga udome.

Milan
06.12.2021-09:30 09:30

A zar snaha Branka Radulovica nije zaposlena kao savjetnica Branke Bošnjak.

Rovca sa katunima bez struje
06.12.2021-10:39 10:39

Marinović je odličan momak ijako nije rovcanin.