Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Stijepović: Snažna podrška jačanju Opštine Zeta i DPS-u kao stožeru realizacije višegodišnjeg sna

U sklopu predizbornih aktivnosti u susret lokalnim izborima upriličen je događaj na Plavničkoj rijeci gdje je organizovano druženje kandidata za odbornike izborne liste ''Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu'' sa građanima te opštine

Gađani Zete daju snažnu podršku projektu uspostavljanja i jačanja Opštine Zeta sa prirodnim, ekonomskim i drugim potencijalima i DPS-u kao stožeru realizacije višegodišnjeg sna i konačnom ostvarenju davnašnjih obećanja, kazao je nosilac izborne liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu” Ratko Stijepović.

U sklopu predizbornih aktivnosti u susret lokalnim izborima upriličen je događaj na Plavničkoj rijeci gdje je organizovano druženje kandidata za odbornike izborne liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu” sa građanima te opštine.

Tom prilikom Stijepović je kazao da mu je velika čast i privilegija što predvodi listu koja je, kako je istakao, skup mladosti i iskustva, nove energije i znanja.

On je konstatovao da su kadrovski potencijali, odgovornost i vizija razvoja najbolja garancija da će ova ideja zaživjeti “u interesu svih građana ponosne Zete”.

– Glas podrške za našu koaliciju je interes svih porodica i vrijednih domaćina ali i nova razvojna šansa naspram stagnacije i nazadovanja – zaključio je Stijepović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.10.2022-11:08 11:08

…tako je mladi ZETE ,nije Zeta kao što je
Pipun -četnicka ! Zeta je za CG ,mladi nece one koji kažu da su potomci “šetača opanaka ” Zetom se nazivala stara Crnogorska država –znaju mladi za svoju istoriju CG i sve svoje ponosne Zete…!