Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Stijepović: Dokazano nastavljamo da gradimo i radimo za našu Zetu u interesu svih sugrađana

On je istakao da će u naredne četiri godine nastojati da kroz prijedloge građana, ideje i potrebe formiraju jednu drugačiju i novu Zetu, dodatno unaprijede infrastrukturu, i poboljšaju sve korisničke servise za naše sugrađanke i sugrađane

Nosilac liste “Prava stvar, koalicija Dokazano za Zetu”, Ratko Stijepović poručio je građanima na završnoj konvenciji da na izborima u Zeti nastupaju sa jednim ciljem i istom željom, a to je da Zetu prilagode svim potrebama i navikama sugađana, kao i da je učine modernom i urbanom sredinom, ističući da “Zeta to zaslužuje, vi to zaslužujete”.

“Svi težimo istom, sve nas spaja ista misao, koju ćemo, siguran sam, u neđelju zajednički i ostvariti”, kazao je Stijepović.

On je istakao da će u naredne četiri godine nastojati da kroz prijedloge građana, ideje i potrebe formiraju jednu drugačiju i novu Zetu, dodatno unaprijede infrastrukturu, i poboljšaju sve korisničke servise za naše sugrađanke i sugrađane.

“Ujedinjeni u stvaranju novog i ljepšeg ambijenta, radeći na novim projektima, nastavljamo da gradimo našu kuću prema vašim interesima, jer vi ste njeni domaćini”, rekao je Stijepović.

Poručio je da su Zećani, nosioci nove Zete, pokretači novog talasa, i najbolji promoteri tog kraja.

“Priroda je obdarila ovaj kraj nestvarnom ljepotom, ali vi ste ti, koje ste joj podarili poseban duh, autentičnost i prepoznatljivost, uvijek i svuda”, naveo je  nosilac liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu.

Prema njegovim riječima, vođeni ambicijom da osnažimo položaj Zete, proširimo vidike, ojačamo njenu ulogu u društvu, obavili smo najteže i najvažnije zadatake. Dugotrajno i iscrpno ih rješavali, strpljivo, korak po korak išli naprijed.

“Dokazali smo da nam je Zeta i budućnost vas i vaše djece najvažnija. U vašim rukama je ključ Zete novog doba i novih mogućnosti, vi ste graditelji svega onog što će se događati u predstojećem periodu”, kazao je Stijepović.

Zato, poručuje, “dragi moji Zećani i Zećanke, u neđelju, dokazano jedini pravi izbor lista broj 2, jedina prava stvar koalicija Dokazano za Zetu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve