Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić: Senegal, pa bratska Bugarska, a dalje đe vas put nanese – sramotni eksperti

Šef medijskog tima SDP-a Mirko Stanić prokomentarisao je to što ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović putuje od Senegala do Bugarske sa svojim saradnicima, dok se Crna Gora suočava sa najvećim porastom cijena hrane u 20 godina

Šef medijskog tima SDP-a Mirko Stanić prokomentarisao je to što ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović putuje od Senegala do Bugarske sa svojim saradnicima, dok se Crna Gora suočava sa najvećim porastom cijena hrane u 20 godina.

“Uvijek vedri i nasmijani, nema nervoze, tako i treba. Senegal, pa bratska Bugarska, a dalje- đe vas put nanese”, naveo je Stanić.

Ističe da se Crna Gora suočava sa najvećim porastom cijena hrane, a resor Stijovića je “zaboravio na IPARD 3”.

“Samo što se Crna Gora suočava sa najvećim porastom cijena hrane u 20 godina, za IPARD 3 ste zaboravili aplikaciju,a stočari prosipaju mlijeko. Sramotni “experti””, poručio je Stanić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
29.03.2022-17:38 17:38

Toga Stijovica Stanicu, portparolu SDP-a, namjestio je Crnoj gori i doveo u Crnu Goru ekspert dr Dritan Von kramon, lider Vaseg sadasnjeg i buduceg koalicionog partnera, koji iz sve snage kidise na Crnu Goru, a ciju je politicku, neprijatelsku partiju URA, SDP promovisa na Cetinje, koje su prijethocno zapalili, pa onda u Ulcinj, koji su namjeravali da urnisu do kraja. Pricajuci grdno o Stijovicu, moras jos grdje pricat o Adzi;cu i Dritanu Von Kramon, da bi Stanicu moga da speres osjecaj dvolicnosti sa SDP politike prema Crnoj Gori, gospodine Mirko Stanicu.

džudović
29.03.2022-17:56 17:56

Samo kreten operisan od odgovornosti može da putuje u Senegala kad mu poljoprvivreda koju je je razorio crkava. Koji cilj ovog putovanja i da le se taj novac moga upotrebiti za unaprešenje poljoprivrednog sektora. Vakat je da se bagra hapsi i da joj se sudi!