Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić poručuje Abazoviću i Bečiću: Sljedeći put se organizujte da dočekate ovu splačinu od Stanivukovića, da ga Dajko ne čeka sam!

Šef medijskog tima SDP-a Mirko Stanić podsjetio je na Twitter-u da su potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić čestitali prošle godine Drašku Stanivukoviću pobjedu na izborima u Banjaluci

Šef medijskog tima SDP-a Mirko Stanić podsjetio je na Twitter-u da su potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić čestitali prošle godine Drašku Stanivukoviću pobjedu na izborima u Banjaluci.

Stanivuković je danas, podsjetimo, šokirao javnost skandaloznom izjavom da su Crnogorci izmišljena nacija.

“Evo je “osvježilo” dobro! Bravo zaštitnici vitalnih crnogorskih državnih i nacionalnih interesa. Sljedeći put se organizujte Dritan Abazović i Aleksa Bečić dočekate ovu splačinu od Draška Stanivukovića da ga Dajko (Vladislav Dajković) ne čeka sam”, oštar je Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tiktiktak
16.08.2021-18:48 18:48

Nista strasno cetnici kakve izjave daju nije sam Stanivukovic oni negiraju i Genocid Srebrenice nece nas uvrijediti sto cetnici kazu da smo izmisljena nacija i mnoge uvrede docice dan kad ce im se zabranit prolaz i vazdusni let kroz Crnu Goru !