Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić o direktorici Filmskog centra: Osnivačica neonacističkih Dveri funcionerka evroatlanstke Vlade Krivokapića i Abazovića

Stanić pita kako neko sa takvim vrijednosnim sistemom može biti izabran na bilo koju poziciju u našoj zemlji će morati da objasne članovi Vlade kojima su, kako kaže, puna usta ''evropskih integracija'' i ''antifašizma''

Šef medijskog tima SDP-a Mirko Stanić kazao je da izbor anonimne Aleksandre Božović za direktoricu Filmskog centra Crne Gore još jednom iznova potvrđuje suštinski karakter ove vlasti i ove Vlade.

“Očigledna preporuka za ovu poziciju je bila činjenica da je Božovićka osnivačica neonacističkog pokreta “Dveri” iz Srbije, koja je u toj zemlji, između ostalog, nastavljač politike Dimitrija Ljotića, najznačajnijeg saradnika Hitlerove Njemačke u okupiranoj Srbiji”, istakao je on.

Stanić pita kako neko sa takvim vrijednosnim sistemom može biti izabran na bilo koju poziciju u našoj zemlji će morati da objasne članovi Vlade kojima su, kako kaže, puna usta “evropskih integracija” i “antifašizma”.

“”Ukoliko želite da uništite jedan narod dovoljno je da mu uništite obrazovanje i kulturu”. Ova poslovica se na djelu pokazuje u radu Vlade u kojoj je za ove oblasti, ali i za sport i mlade, zadužena Vesna Bratić koja rukovostvo crnogorskih institucija bira po vlastitom liku. Posljedice ovakvih kadrovskih rješenja ćemo osjećati dugo, ukoliko se ova antievropska i antigrađanska vlast pod hitno ne smijeni”, zaključuje Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve