Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Stanić: Nema tog Krivokapića koji će mi prijetiti silom u mom gradu

Neka zna da se Cetinjani nijesu bojali ni mnogo većih ni boljih od njega! Non pasaran, poručio je Stanić na Tviteru

Nema tog Krivokapića koji će mi prijetiti silom u mom gradu i braniti mi da u njemu budem svoj na svome, poručio je portparol Socijaldemokratske partije SDP Mirko Stanić, reagujući na izjavu premijera Zdravka Krivokapića u Pljevljima, koji je kazao da će ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija biti održano 4. septembra na Cetinju, te da tu svenarodnu radost ne mogu da poremete pojedinci kojima čitavog života nešto smeta.

“Cetinjski manastir je mjesto mog krštenja, za novovjernike daleke – 1981. godine. Nema tog Krivokapića koji će mi prijetiti silom u mom gradu i braniti mi da u njemu budem svoj na svome! Neka zna da se Cetinjani nijesu bojali ni mnogo većih ni boljih od njega! Non pasaran”, poručio je Stanić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marojevic
10.08.2021-18:44 18:44

Bravo Mirko
Svi na Cetinje tog dana. Da svijet vidi nasilje vladajuce manjine nad domicilnom vecinom.
Neka slika sa Cetinja bude poraz i sramota sledbenika srpskog sveta.

Prazne riječi
11.08.2021-11:44 11:44

Jaki ste samo na priču, evo i budvane je policija po njihovom gradu ka govna po ulici gazila i nikom ništa. Ne dao Vam bog da osjetite pendrek i da vi djecu truju suzavcem ka nama prošlo ljeto . Dosta je razbijenih glava i krvi po ulica bilo. Nađite neko manje nasilno riješenje.

Ha20
11.08.2021-13:00 13:00
Reply to  Prazne riječi

Vas srbistanski zlocinacki mentalitet ne razumije mirna i civilizovana rijesenja, vi samo razumijete batinu i strah. Budvane je mozda kako ti kazes policija gazila kao g**na ali cemo uskoro vidjeti ko ce koga da gazi na Cetinju i ko ce se podvucenog repa povuci iz te tuzne srbistanske price. Do sada ste radili sta ste htjeli ali necete moci dokle hocete.

Mne
09.09.2021-19:28 19:28
Reply to  Ha20

U budvu su budvani manjina , zašto ? Zato sto je došlo iz rs , kosova i Srbije toliko popova i izbjeglica da to sad plaćamo , sve su dobili i sad nas ugrožavaju isto je u tivat i novi sram ih bilo