Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić i Zeković Konataru: Mi ne radimo nezakonito kada SPC naredi, naše mandate ne stavljamo na raspolaganje po manastirima

Na Tviteru se povela žučna rasprava između SDP-a i URE

Na Tviteru se povela žučna rasprava između SDP-a i URE. Nakon što je poslanik URE u Skupštini Crne Gore, Miloš Konatar objavio fotografiju sa praznim klupama u parlamentu, mjestima gdje sjede opozicionari, reagovali su član Predsjedništva SDP-a Mirko Stanić i potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković.

”Poslanici parlamentarne opozicije i dalje bojkotuju Skupštinu Crne Gore?”, stoji u opisu Konatarove fotografije.

”Kad već pitaš druže Miloše Konataru SDP ne bojkotuje Skupštinu CG i učestvovaće u budućem radu, čak smo ponudili da obezbijedimo kvorum, ukoliko želite da se vratite u zakonit način rada. Razlika je što mi nemamo obavezu da kada SPC naredi kršimo poslovnik i radimo nezakonito”, poručio je Zeković.

 

”Sad mi je lakše druže Bojan Zeković kad znam da je SDP konstruktivna opozicija. Za trenutak sam pomislio da je Đukanović bio u pravu kada je rekao ”Imam 40 poslanika”, ali kad kažeš da ne bojkotujete Skupštinu CG zajedno sa DPS, onda sve ok”, napisao je Konatar.

”Drug Miloš Konatar kao da zaboravlja da su nas 4 godine ubjeđivali da je najbolje za CG da se bojkotuje parlament. A za naše mandate bez brige, ne moramo po manastirima da ih stavljamo na raspolaganje bilo kome”, odgovorio je Stanić Konataru.

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
21.01.2021-09:13 09:13

E pa Konataru lamaru otpadu spijunu izdajniku i jos sto sta,kako su prazne te klupe tako je i tebe prazan zivot,ti si dozivotno nagradjen prazninom.