Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Stajović: Fokus liste ”Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu” – nova radna mjesta za naše sugrađane

Raspisan je, navodi Stajović, konkurs za projekat administrativne zgrade Opštine Zeta, a u toku 2023. godine biće otvoreno 20 novih radnih mjesta

Efikasnim, adekvatnim i odgovornim pristupom u radu i funkcionisanju organa lokalne uprave i stručnih službi, nastavljamo da razvijamo administrativne kapacitete, poručila je Tanja Stajović, kandidatkinja za odbornicu sa liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu”.

“U narednom četvorogodišnjem mandatu, shodno organizacionoj strukturi i potrebama lokalne zajednice, radićemo na jačanju kadrovskog kapaciteta i povećavati broj zaposlenih lica na teritoriji naše opštine”, kazala je ona.

Raspisan je, navodi Stajović, konkurs za projekat administrativne zgrade Opštine Zeta, a u toku 2023. godine biće otvoreno 20 novih radnih mjesta.

“Formiranjem novih stručnih službi i sekretarijata otvoriće se prostor za preko 120 novih radnih mjesta, a osnivanjem preduzeća broj zaposlenih nastaviti da raste što će znatno unaprijediti produktivnost rada u lokalnoj upravi i imati pozitivan efekat na sve segmente života u lokalnoj zajednici. Zato 23. oktobra uradite pravu stvar i zaokružite listu broj 2, zaokružite koaliciju Dokazano za Zetu”, poručuje Stajović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve