Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Stabilno naprijed za Danilovgrad: Nećemo dozvoliti da neznanje i nesposobnost unište budućnost našeg grada

Prisutne je pozdravio predsjednik Opštine Danilovgrad Branko Bošković koji je istakao da mu je pripala velika čast i odgovornost što je nosilac liste na kojoj se nalaze pametni, vrijedni i perspektivni ljudi

U susret predstojećim lokalnim izborima sinoć u Danilovgradu u prepunoj sali Centra za kulturu održana je tribina mjesnih zajednica Danilovgrad 1, Danilovgrad 2 i Orja Luka na kojoj su, između ostalog, predstavljeni kandidati za odbornike sa izborne liste “Prava stvar – Stabilno naprijed za Danilovgrad”.

Prisutne je pozdravio predsjednik Opštine Danilovgrad Branko Bošković koji je istakao da mu je pripala velika čast i odgovornost što je nosilac liste na kojoj se nalaze pametni, vrijedni i perspektivni ljudi.

“Siguran sam da smo odabrali prave ljude koji imaju viziju i koji su kadri da donose prave odluke, te da će oni u budućem period činiti prava djela za naš Danilovgrad”, rekao je Bošković.

Kandidatkinja za odbornicu Marija Popović osvrnula se na period tokom protekle dvije godine u kojem je, kako je kazala, naša država u potpunosti devastirana.

“Zdravstveni sistem se nalazi na koljenima, ne treba posebno znanje iz oblasti ekonomije da bi se vidjelo da naš ekonomski sistem puca po šavovima. Čini se da su naši politički oponenti strateški smišljeno uništavali naš kulturni obrazovni sistem atakujući na taj način na nas mlade znajući da ukoliko nam ugroze kvalitetnu kulturu i obrazovanje, ruše mlade ljude kao najznačajnije nosioce jednog društva. Na taj način žele nam urušiti kompletno društvo, što im nećemo dozvoliti”, poručila je Popović.

Foto: DPS

U svom obraćanju prisutnima odbornički kandidat Miroslav Popović je istakao da je svakom kandidatu sa liste “Prava stvar – Stabilno naprijed za Danilograd” pripala velika dužnost i odgovornost da svojim znanjem i sposobnošću zaštiti Danilovgrad od neumijeća i nesposobnosti koje vladaju našom državom posljednje dvije godine.

“Mnogi će reći da je narativ DPS takav da su svi izbori istorijski, međutim usaglasićete se da su oni to uvijek i bili. Izbori koji predstoje na osnovu svega što se dešava u Crnoj Gori, i sa kakvim se sve neprilikama suočavamo, su i više od toga”, saopštio je Popović.

Foto: DPS
Foto: DPS

Kandidatkinja za odbornicu Branka Kljajić je kazala da ona ne dolazi iz svijeta politike, ali da i u ovom svijetu bira da bude u timu najboljih.

“I na ovim izborima dokazaćemo da naša lista i naš progam nemaju alternativu, dokazaćemo da smo najbolji izbor za Danilovgrad”, kazala je Kljajić.

Prisutnima se kao kandidat predstavio i Radovan Radulović koji je ocijenio da su iskustva ljudi koji se nalaze na našoj izbornoj listi garant stabilnosti i razvoja Danilovgrada, te da će zahvaljujući mladosti i stručnosti naš grad i u narednom periodu ići putem daljeg napretka.

Foto: DPS
Foto: DPS

Konvenciji su prisustvovali i koordinator ispred Predsjedništva za Danilovgrad Draško Došljak, koordinator ispred Izvršnog odbora Andrija Radman i predsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore Sonja Milatović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve