Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Srpska napredna stranka podržala Kneževića i Mandića na izborima u Crnoj Gori

Dodao je da vjeruje da će ta koalicija osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da, kroz izvršnu vlast, konačno pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević podržao je koaliciju “Za budućnost Crne Gore”, koju predvode Andrija Mandić i Milan Knežević, na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

Kako se navodi u saopštenju SNS, „Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija su stranke srpskog naroda i sa Srpskom naprednom strankom dijele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gdje oni živjeli“.

„Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa cijelim regionom, kao i oko statusa Kosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije. Sasvim se saosjećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje“, naveo je Vučević.

Dodao je da vjeruje da će ta koalicija osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da, kroz izvršnu vlast, konačno pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja.

„Duboko sam ubijeđen da će to Crnoj Gori donijeti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život“, poručio je Miloš Vučević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve