Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Spremni za unapređenje saradnje Crne Gore i Rusije

"Ministar Darmanović je, poželivši uspješan mandat ambasadoru Maslenikovu, istakao rezultate Crne Gore u procesu evropske integracije i njenu ulogu u promovisanju mira i stabilnosti u regionu", saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova

Ministar vanjskih poslova Cerne Gore Srđan Darmanović i novoimenovani ambasador Ruske Federacije Vladislav Maslenikov iskazali su spremnost za unapređenje saradnje dvije zemlje u brojnim oblastima, uz naglasak da je bezbjedan region u interesu svih.

Vladislav Maslenikov, Srđan Darmanović

Darmanović je primio danas u nastupnu posjetu novoimenovanog ruskog ambasadora.

“Ministar Darmanović je, poželivši uspješan mandat ambasadoru Maslenikovu, istakao rezultate Crne Gore u procesu evropske integracije i njenu ulogu u promovisanju mira i stabilnosti u regionu”, saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova.

Kako se navodi, Maslenikov je kazao da sada imamo dobru osnovu za dalji razvoj odnosa, te da je potreban zajednički rad na pitanjima od uzajamnog interesa.

“Tokom sastanka, razmijenja su mišljenja o aktuelnoj situaciji u regionu Zapadnog Balkana i dešavanjima u Evropskoj uniji”, dodaje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve