Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SPP: Glasajte broj 12 – SDP – Za našu kuću

Stranka pravde i pomirenja (SPP) pozvala je svoje članove i simpatizere da na predstojećim parlamentarnim izborima u nedjelju glasaju za listu  SDP – Za našu kuću

Stranka pravde i pomirenja (SPP) pozvala je svoje članove i simpatizere da na predstojećim parlamentarnim izborima u nedjelju glasaju za listu  SDP – Za našu kuću.

“Glas za listu broj 12 SDP – Za  našu kuću je glas za projekte, zakone i izmjene zakona koje će SPP u naredne četri godine preko poslaničkog kluba SDP aplicirati Skupštini Crne Gore na usvajanje, stoga pozivamo naše članove i simpatizere da u nedelju 11. juna izađu na izbore i zaokruže broj 12”, naveli su u saopštenju.

Prema njihovim riječima, SDP Crne Gore je za razliku od mnogih na političkoj sceni, ocjenjuju u SPP, pouzdan partner sa kojim su i u ranijem periodu imali vrlo korektnu saradnju a sasvim sigurno je u svom trodecenijskom trajanju “doprinio i brojnim pozitivnim procesima, posebno evroatlanskom putu Crne Gore, demokratizaciji društva ali i zaštiti prava i aktivno ravnopravno učešće manjinskih naroda, posebno Bošnjaka u političkom životu Crne Gore”.

“Glas za listu broj 12 SDP – Za našu kuću je glas za još intenzivniju saradnju dvije partije gdje će SPP biti u mogućnosti da kroz jačanje institucija države Crne Gore, kao i njenom ubrzanom putu ka punopravnom članstvu u EU, bitnije podigne i prava Bošnjaka u Crnoj Gori”, zaključuju iz SPP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve