Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

SPEKULATIVNI URNEBES Milatović novi šef diplomatije, Mitrovića čeka smjena?

Prvi koji bi se mogao pozdraviti sa funkcijom, kako se spekuliše, jeste ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, kojeg bi navodno trebalo da zamijeni Jakov Milatović. Jedan od kandidata za smjenu jeste i aktuelni ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović. Navodno bi ova funkcija u eventualnoj rekonstruisanoj Vladi mogla pripasti Demokratama, koje su zainteresovane i za resor turizma.

Nakon informacije da se sprema rekonstrukcija Vlade, već su počele spekulacije ko će da ispadne u novoj podjeli funkcija, kao i nagađanja ko bi mogli biti novi ministri, naravno pod uslovom da se koalicioni partneri uspiju dogovoriti poslije svih silnih uvreda koje svakodnevno upućuju jedni drugima.

Prvi koji bi se mogao pozdraviti sa funkcijom, kako se spekuliše, jeste ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, kojeg bi navodno trebalo da zamijeni Jakov Milatović.

Jedan od kandidata za smjenu jeste aktuelni ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović. Navodno bi ova funkcija u eventualnoj rekonstruisanoj Vladi mogla pripasti Demokratama, koje su zainteresovane i za resor turizma.

O Mitrovićevoj smjeni se, inače, odavno govori, nakon njegovog ranijeg medijskog nastupa (TV Vijesti, “Načisto”)  kada je objelodanjeno da ima nelegalni objekat koji je prepisao na sina.

Premijer Zdravko Krivokapić je kasnije pokušao da ga “odbrani” izjavljujući da “profesor Mitrović jako loše čuje”, da je to “jedna jako ograničavajuća karakteristika”, da je “vjerovatno bio previše zbunjen, jer dao je nekoliko vrlo specifičnih izjava koje na neki način minimiziraju rejting Vlade…”

Šta će na kraju biti očigledno će zavisiti od želja Demokratskog fronta. Rekonstrukciju Vlade, podsjetimo, tražili su DF i Demokrate, dok se tome zasad protivi Građanski pokret URA.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
23.09.2021-08:19 08:19

Jadna drzavo CG,,kote vodi..jesteli imali imalo sluha..od 2006godine..da ucvrstite temelje nase drzave CG,,ne..vec..ste ovim neo -nacistima..srbijanske vjere..i zelje..davali ustupke..i na kaju odobrili..da primite preko..120hiljada srba-serpske vjere..koji su u ratu klali drugi narod..Luda glavo..kao mala zemlja ste trebali da primite..ovu rulju kriminalacai i ne-kriminalaca..vise srpski vjerni fanatici..samo privremeno..ito na granici..pod satorom..ili ih uputiti u svoju rodnu srbiju..
Spavaci..koji nijeste nijednog trenutka razmisljali skim imate posla!

džudović
23.09.2021-09:09 09:09

Milatović još samo da na glavu stavi šubaru sa kokardpm. Išla bi mu uz ovu bradu.

Roro
23.09.2021-14:29 14:29

Saro,jel ti to Cetinjski pravopis ? Hahahahah