Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Španski senator podržao Divanovića

"Mi volimo Budvu i zato želimo da pobijedi naš prijatelj Nikola, da bi zajedno radili da Budva bude dio mreže razvijenih turističkih gradova Evrope i da njeni građani žive bolje”, rekao je Antonio Gutieres Limones

Antonio Gutieres Limones, predsjednik Odbora za spoljnu politiku Senata Španije i potpredsjednik Savjeta Evrope, podržao je na predstojećim izborima Nikolu Divanovića, nosioca liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”.

“Ja sam član Socijalističke partije Španije. Bilo bi mi draže da sada šetam Budvom sa svojim prijateljem Nikolom Divanovićem, podržavajući ga u njegovoj kampanji za izbore 30. avgusta. Mi volimo Budvu i zato želimo da pobijedi naš prijatelj Nikola, da bi zajedno radili da Budva bude dio mreže razvijenih turističkih gradova Evrope i da njeni građani žive bolje”, rekao je Gutieres.

On je izrazio nadu da će uskoro i sam posjetiti Budvu i nastaviti sa sadašnjim gradonačelnikom i nosiocem koalicione liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”, Divanovićem da sarađuje.

“Nastavićemo da radimo zajedno, nadam se da se uskoro vidimo, da mogu da putujem i budem sa vama u Budvi. Nikola je moj dobar prijatelj i ima svu moju podršku, a nadam se uskoro i podršku svih građana. Hvala”, poručio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve