Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Spajić: Uz pažljivo osmišljen plan do istorijskog iskoraka u razvoju Crne Gore

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac izborne liste Milojko Spajić razgovarao je sa građankama i građanima Danilovgrada i tom prilikom predstavio neke od ključnih reformi koje će uslijediti nakon formiranja nove vlasti

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac izborne liste Milojko Spajić razgovarao je sa građankama i građanima Danilovgrada i tom prilikom predstavio neke od ključnih reformi koje će uslijediti nakon formiranja nove vlasti.

Prema njegovim riječima, na bazi pažljivo osmišljenog plana, Evropa sad! će napraviti istorijski iskorak u sveukupnom razvoju Crne Gore.

“Sve resurse moramo staviti u službu razvoja, završiti ključne infrastrukturne projekte i iskoristiti značajne potencijale kako bismo u narednih nekoliko godina napravili istorijski iskorak u razvoju Crne Gore. Stvorićemo odlične uslove za život, onakve kakve godinama unazad tražimo u razvijenim zemljama svijeta”, kazao je Spajić.

Na tribini je govorio i Aleksandar Grgurović, član predsjedništva PES-a i predsjednik Opštine Danilovgrad.

“Pokret Evropa sad će biti vodeća snaga na državnom nivou, kao što je i u Danilovgradu i vjerujem da će naš grad u značajnoj mjeri uticati na razvoj centralnog dijela Crne Gore. Izuzetan geografski položaj i značajni privredni, turistički i investicioni potencijali biče nosioci socioekonomkog napretka kako na nivou opštine tako i šire”, kazao je Grgurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve