Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Služiću se politikom dok mogu da pravim izvanredne rezultate

''Nijesam neko ko planira da se zadrži u politici 30 godina, posebno ako ne mogu da isporučim značajne rezultate''

Lider Pokreta Evropa sad! I nosilac liste na parlamentarnim izborima Milojko Spajić razgovarao je sa građanima Berana i Andrijevice. Poručio je da će se politikom služiti sve dok bude pravio izvanredne rezultate za ekonomiju i društvo Crne Gore.

„Nijesam neko ko planira da se zadrži u politici 30 godina, posebno ako ne mogu da isporučim značajne rezultate. Zbog toga, građa i će kroz svoje slobodno iskazano mišljenje odrediti moje trajanje u politici. Vjerujem samo u taj sud i opipljive rezultate koje mogu da isporučim u dogledno vrijeme“, kazao je Spajić.

Prema njegovim riječima, potrošene su decenije naših života na prazna obećanja i razne teorije o boljem životu, a sada su građani napokon osjetili nadu u bolju budućnost.

„Vrijeme je da dočekamo bolje dane o kojima se toliko priča u Crnoj Gori. To ćemo postići kada ljude oslobodimo egzistencijalnih briga i kada im omogućimo da rade, putuju i upravljaju svojim životom, uz više slobodnog vremena. Sloboda stiže građanima i ovo je ta slobodna Crna Gora na koju će svi političari morati da se naviknu!”, zaključio je Spajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dpero
01.06.2023-15:22 15:22

Hahahaha,rezultate cega?? Ti si i tvoji prvak svijeta u laganju,manipulisanjz peimitivnim narodom,dje si sevto dokazazo strani drzavljanin,primitivnog ponasanja!??