Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Spajić o izjavama Damjanovića i Radunovića: Mačka s psom spava samo da ne bude izbora

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić prokomentarisao je izjave ministra finansija u tehničkom mandatu Aleksandra Damjanovića i poslanika Demokratskog fronta (DF) Slavena Radunovića a povodom njihovih poziva partijama iz parlamentarne većine da se izvrši rekonstrukcija Vlade Crne Gore

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić prokomentarisao je izjave ministra finansija u tehničkom mandatu Aleksandra Damjanovića i poslanika Demokratskog fronta (DF) Slavena Radunovića a povodom njihovih poziva partijama iz parlamentarne većine da se izvrši rekonstrukcija Vlade Crne Gore.

Reagovanje lidera “Evrope sad” uslijedilo je nakon što je Damjanović u intervjuu za Betu kazao da je “pristalica ideje” da se aktuelna Vlada rekonstruiše od stranaka pobjednica na izborima 2020., te da na “horizontu ne vidi vanredne parlamentarne izbore”. Radunović je pozvao partije parlamentarne većine na formiranje Vlade Crne Gore.

“Mačka s psom spava samo da ne bude izbora”, napisao je kratko na Twitter-u Spajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
28.01.2023-16:32 16:32

Tačno! Tako si i ti MAČAK MIKI spava sa JZLJUN aeoajun i leža na pararama građana Crne Gore. Uspio si da ne namrtvo središ. OPREM DOBRO LIDERRU svjetskih MUĆKAROŠA SA ZADAGORM DA UNIŠTIŠ CRNU GORU I drpneš joj ŠTO VIŠE ŠOLDA za svoj beskrajno duboki džep.!

Life
28.01.2023-17:08 17:08

A ko je u ovom protivprirodnom bludu mačka a ko pas… Nekako je ministar finansija miš koji izjede cg javne finansije, zar ne? Miš koji ni do pacova nije dobacio…

Mahmut
28.01.2023-17:50 17:50

OOOOOOOOoooooooooo nijesam ocekivao ovakvu uvredu bar u CG od tebe jdnog skolovanog i obrazovanog omladinca -“Mačka (DAMJANOVIC)s psom (RADUNOVIC) spava samo da ne bude izbora”, Izjavijo je Spajić. i iskreno si za svaku osudu za fotelju ne biras srestva da povrijedis nekog!!!!