Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić neće da kaže da li ima državljanstvo Srbije

Uprkos stalnom interesovanju medija, Spajić ne želi da odgovori na ovo pitanje

Lider Pokreta Evropa sad i kandidat za predsjednika Crne Gore Milojko Spajić danas je dva puta izbjegao da odgovori na novinarska pitanja da li ima državljanstvo Srbije.

“Kao većina građana Crne Gore jako se lijepo osjećam u nama vrlo bliskoj Srbiji, nikad nisam živio u Srbiji. Boravio sam u Singapuru, Japanu, Francuskoj, uvijek sam bio na radnoj, školskoj vizi… Moj stalni boravak je uvijek bio vezan za Crnu Goru”, rekao je danas na konferenciji za medije i gostujući na TV Vijesti Milojko Spajić.

Uprkos stalnom interesovanju medija, Spajić ne želi da odgovori na ovo pitanje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL-Crogorska oslobodilačka liga
04.02.2023-23:09 23:09

Nekada davno je nad Evropom kružio Crveni bauk, a danas se pojavio nad Crnom Gorom neki novi ali crkveni bauk malo čudnog i rijetkog imena, Milojko. Pronijela se vijest da se sveti Savo reinkanirao pomeđu nas, dojaša je ili doletio odnekud, neki kažu čak sa daleka istoka i sletio pravac na sveti kauč. Nekada davno je taj sveti Savo kuckanjem čarobnog štapa pretvarao nekoliko kapi iz podstomačne dudalice u svete Savine vode, stvarao je savine kukove, manastire, crkve, lazi, putove, opismenio je narod i dao im zlatne kašike u ruke, dok je Evropom vladao mrak, totalni mrak. Danas je njegova… Pročitaj više »