Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Jedini cilj razgovora sa manjinama bio njihov ulazak u vladu, nikako da budu nečija zamjena

Prema njegovim riječima, ''čist spin URA – u svakoj izdaji – laž postaje istina''

Jedini cilj razgovora sa predstavnicima partija manjinskih naroda u septembru prošle godine bio je njihov ulazak u Vladu Crne Gore, a nikako bilo čija zamjena, naveo je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

Prema njegovim riječima, “čist spin URA – u svakoj izdaji – laž postaje istina”.

“Nudio sam i uvijek ću nuditi da predstavnici manjinskih naroda budu krucijalni dio vlasti u Crnoj Gori. Bogatstvo ove zemlje je u različitostima, i ja sam to naučio odrastajući sa svojim Pljevljacima svih nacionalnosti. I sad to mislim”, navodi se u reagovanju Spajića.

Dodao je da je prisustvo manjina u novoj vladi, poslije vanrednih parlamentarnih izbora u maju 2022. godine, “neophodno i veoma važno za demokratski prosperitet Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.01.2022-18:49 18:49

Ko može više da vam vjeruje i kad se već javih da pitam kad stiže ona melearda iz Japana i ka će se uložiti u Plevlja ono pola melearde i zaposliti tisuću radnika…

Crno
22.01.2022-19:04 19:04

Kako te nije sramota da lazes Ko drugom jamu kopa sam u nju upada—- djeljosaj-i-djeka-demantuju-krivokapica-trazio-je-zamjenu-za-uru-nudio-nam-ministarstva-brda-i-doline!!Htjeli ste Abazovica da unistite splacine Cetnicke

Crnogorka
22.01.2022-19:08 19:08

Aj reci jeli ABAZOVIC ZNAO ZA TAJ RAZGOVOR -Za sve zle radnje ces u Spuz prdjet lopovu nijesi dosa od dobra nego da PLJACKAS!