Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Spajić: I dalje imamo after posjete Briselu

''Umjesto da potvrdimo zakon i gospodina Danila Šaranovića, imali smo performans. Zakon će se usvojiti'', kazao je Spajić

Premijer Milojko Spajić upitan zašto se nije pojavio u subotu na Premijerskom sat, je odgovorio da je šef kluba poslanika DPS-a Andrija Nikolić “tražio da radi građana to bude u ponedeljak”.

“Upravo zbog toga smo prihvatili inicijativu Andrije Nikolića. Moja je greška što smo prihvatili kasno u petak”, poručio je Spajić.

On je odgovorio da nije bio u Briselu već da je rekao “radi posjete” te da i dalje imaju “after posjete Briselu”.

“Umjesto da potvrdimo zakon i gospodina Danila Šaranovića, imali smo performans. Zakon će se usvojiti”, kazao je Spajić i dodao da će doći na sljedeći Premijerski sat, pišu Vijesti.

Odgovarajući na pitanje o nedolasku predsjednika Evropskog savjeta Šarla Mišela, Spajić je kazao da komuniciraju i van formalnih okolnosti te da ne može pomisliti da je otkazivanje zbog Rezolucije koja daje pijetet žrtvama Drugog svjetskog rata, te da je Mišel pozvao Milatovića u Brisel.

“Treba se okrenuti budućnosti. Budimo odgovorni prema građanima. Pokažite elementranu kulturu prema građanima. To je bilo očekivano za mene. Ova argumentacija mi je nejasna – oni su tražili zbog građana da se održi u ponedeljak”, kazao je premijer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve