Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Socijalisti otvorili kancelariju u Podgorici

Socijalisti Crne Gore otvorili su, nakon Bijelog Polja, Pljevalja, Kotora i Nikšića, kancelariju i u Podgorici

Socijalisti Crne Gore otvorili su, nakon Bijelog Polja, Pljevalja, Kotora i Nikšića, kancelariju i u Podgorici.

foto Socijalisti

Kako je saopšteno iz te stranke, time je nastavljeno jačanje organizacije partije i širenje stranačke infrastrukture širom Crne Gore.

Predsjednica Socijalista Snežana Jonica kazala je da je zadovoljna povodom otvaranja prostorija u Podgorici, naglašavajući da Socijalisti i u Glavnom gradu pripremaju partijsku infrastrukturu za realizaciju svih zadataka koji ih očekuju u narednom periodu.

“Izbori koji su pred nama pružaju nam mogućnost da odlučimo kakav život za sebe i svoju djecu želimo, da odlučimo u kakvoj Crnoj Gori želimo da živimo. Nadam se će donijeti svijest da se svaki sukob može i mora riješiti razgovorom, da će donijeti i izborni rezultat koji će vlast dati onima koji će loše zakone promijeniti, a dobre primijeniti jednako prema svima. Vrijeme je da se, za promjenu, takmičimo u tome ko vrednije radi, a ne ko više lenčari, ko zna posao, a ne ko ima više lažnih diploma, ko ima ideje, a ne ko više spletkari”, istakla je Jonica.

Kako navode u stranci, kancelarija Socijalista u Podgorici nalazi se u Ulici Drugog crnogorskog bataljona br. 2/3 i biće na usluzi građanima svakog radnog dana, a osim mogućnosti učlanjenja u partiju, građani će moći i da daju potpise podrške za izbore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve