Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Socijalisti Crne Gore formirali Koordinacioni odbor u Pljevljima

Socijalisti Crne Gore formirali su danas Koordinacioni odbor u Pljevljima. Pljevaljskim odborom rukovodiće tročlana Radna grupa na čelu sa Radomanom Gogićem, nekadašnjim predsjednikom Opštine Pljevlja i bivšim poslanikom u Skupštini Crne Gore

Socijalisti Crne Gore formirali su danas Koordinacioni odbor u Pljevljima. Pljevaljskim odborom rukovodiće tročlana Radna grupa na čelu sa Radomanom Gogićem, nekadašnjim predsjednikom Opštine Pljevlja i bivšim poslanikom u Skupštini Crne Gore. Osim njega u Radnoj grupi biće Radoš Gačević i Irena Džuverović.

Logo

Članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Pljevljima su: Radoman GogićMilko ŽivkovićRadoman BujišićRadoš Gačević, Ljilja DajevićIrena DžuverovićSlavko BajčetaZoran KuburovićMilko BujakovićVeselin GogićŽeljko PopadićĐorđije IrićDrago ĐondovićMilivoje GogićBranimir NenadićRadovan Papić i Božo Vraneš.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica je zadužila pljevaljski odbor da u roku od mjesec dana pripremi izbor Inicijativnog odbora, kao i snažnu infrastrukturu na mjesnom nivou u svakoj od mjesnih zajednica u ovoj opštini.

“Jonica je iskazala zadovoljstvo što se formiranjem pljevaljskog odbora nastavlja intenzivna aktivnost Socijalista na podizanju infrastrukture širom Crne Gore. Socijalisti su, kako je istakla, i u Pljevljima prepoznati kao politička snaga koja će biti posvećena građanima, odgovoriti njihovim očekivanjima, baviti se njihovim životima, ukazivati na anomalije u društvu i nuditi rješenja za te probleme”, saopšteno je iz te partije.

Gogić je najavio da će ubrzo biti otvorena kancelarija pljevaljskih socijalista.

„Do sada popunjen broj pristupnica, daje mi za pravo da sa sigurnošću najavim i da će mjesni odbori Socijalista ubrzo biti formirani i da ćemo u kratkom roku organizaciono pokriti sve djelove grada“, rekao je Gogić.

Građani i građanke Pljevalja su, dodaje, nezadovoljni načinom na koji se odlučuje o njihovim životima i zato žele promjene, jer svi dišu zagađeni pljevaljski vazduh.

“Moramo da uradimo sve da Pljevlja više nikad ne budu rekorder po negativnom prirodnom priraštaju, da smanjimo iseljavanje i zaustavimo eksproprijaciju na štetu građana. Treba da se takmičimo ko više voli Pljevlja i ko je više koristi donio za naš grad, a ne da se međusobno saplićemo. Zato je potrebno okrenuti novu stranicu u razvoju Pljevalja. To je najmanje što dugujemo našem gradu i našoj djeci koja će gledati kako njihovo okruženje raste i razvija se i gdje će oni svoju djecu gajiti sa osjećanjem da su na mjestu koje vole najviše na svijetu – u Pljevljima“, istakao je Gogić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve