Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Socijaldemokrate Cetinja poručili Kašćelanu da se ne bavi njima

Socijaldemokrate su reagovale na Kašćelanov intervju gdje je na pitanje kako komentariše javne ocjene SD-a o doprinosu u resorima u kojima rukovode njegovi kadrovi, odgovorio da je to politički amaterizam lišen svake logike.

Socijaldemokrate Cetinja poručile su gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu da se ne bavi njima, već da intezivnije sređuje stanje u onim redovima gdje je najveća opstrukcija njegovog rada, a koji su, kako kažu, svim građanima Cetinja poznati.

Socijaldemokrate su reagovale na Kašćelanov intervju gdje je na pitanje kako komentariše javne ocjene SD-a o doprinosu u resorima u kojima rukovode njegovi kadrovi, odgovorio da je to politički amaterizam lišen svake logike.

Prema njihovim riječima Socijaldemokrate Cetinja su, afirmišući nesporne rezultate u resorima na čijem su čelu, na taj način afirmisali i dostignuća institucije gradonačelnika a i njega lično, sa kojim inače imaju veoma dobru saradnju.

“Politički amaterizam je nažalost kad gradonačelnik to ne prepozna. Uostalom, kao što smo i naveli u očigledno nepročitanom našem saopštenju, na koje je gradonačelnik nesmotreno reagovao svjesni smo da je lokalna samouprava tim koji može samo sinhronizovanim i predanim radom dati rezultate i zavrijediti povjerenje naših sugrađana. SD će tome kao i do sada biti posvećen, i nastaviće da profesionalnim radom i zalaganjem na kvalitetan način nosi svoj dio odgovornosti koji je u lokalnoj vlasti preuzeo, na zadovoljstvo svih, uključujući vjerujemo i gradonačelnika lično”, poručuju iz ove partije.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve