Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SO Nikšić o smjeni Kovačevića 10. februara

Podsjetimo, Evropski tim za Nikšić podnio je predlog za ovu smjenu zbog, kako su naveli, nepoštovanja Ustava, povrede suvereniteta i izdaje državnih interesa

Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, koja će se održati 10. februara, odbornici će odlučivati o predlogu za smjenu predsjednika opštine Marka Kovačevića. Predlog za razrješenje, kao i izbor i imenovanja dvije su tačke dnevnog reda na sjednici koja će početi u 10h.

Podsjetimo, Evropski tim za Nikšić podnio je predlog za ovu smjenu zbog, kako su naveli, nepoštovanja Ustava, povrede suvereniteta i izdaje državnih interesa.

“Svojim odlaskom i istupanjem u Odboru za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Republike Srbije, Marko Kovačević je grubo uvrijedio i ponizio državu Crnu Goru, njen suverenitet i integritet, unizio crnogorske građane, ali i narod kojem pripada, tj. srpski narod u Crnoj Gori, koji svojim činjenjima otuđuje od Crne Gore i daje mu predznak iseljenika i dijaspore Republike Srbije, navodi se u tadašnjem saopštenju Evropskog tima za Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve