Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SO Budva: Ivković i Bulatović izabrani za potpredsjednike

Odbornička većina u Skupštini opštine Budva usvojila je i odluke odopunama odluka o porezu na nepokretnost, naknada za korišćenje opštinskih puteva, lokalnim komunalnim taksama i lokalnim administrativnim taksama

Odbornička većina, koju čine DPS, SD, Crnogorske i nezavisni odbornik Stevan Džaković jednoglasno je za potpredsjednike Opštine imenovala lidere budvanskih odbora SD i Crnogorske Petra Ivkovića i Vladimira Bulatovića.

foto Arhiva

Odbornička većina u Skupštini opštine Budva usvojila je i odluke odopunama odluka o porezu na nepokretnost, naknada za korišćenje opštinskih puteva, lokalnim komunalnim taksama i lokalnim administrativnim taksama.

Obraćajući se odbornicima, Bulatović je poručio da neće uspijeti da ih zastraše.

Građanima je poručio da će raditi u njihovom i interesu grada.

Ivković je obećao da će svo svoje profesionalno iskustvo usmijeriti na razvoj privrede u Budvi.

-Naši gosti ovog ljeta i ove godine moraju znati da su u Budvu dobrodošli više nego ikad – rekao je Ivković.

Smjene

Na inicijativu odbornice DPS Snežane Kuč razriješena je dosadašnja sekretarka Skupštine opštine Marija Kusovac, a za vršiteljku dužnosti te funkcije imenovana Lidija Zirojević.

Na sjednici SO Budva smijenjeni su i dosadašnji članovi Odbora direktora Komunalnog preduzeća, a umjesto njih imenovani Đorđe Medin, Vladan Marsenić, Marijana Strugar, Dušica Tomović i Svetlana Kastrati.

Smijenjen je i Odbor direktora gradskog Vodovoda i imenovan novi u sastavu Nikola Cvijović, Slobo Raičević, Đorđija Kovačević, Tanja Gardašević i Danko Radenović.

Razriješen je stari i imenovan novi saziv Odbora direktora preduzeća “Mediteran reklame”, koji sada čine Branko Vojinović, Krsto Stevović, Milica Ratknić, Ivan Milošević i Nevena Ćetković Zec.

Smijenjen je, a potom izabran i novi Odbor direktora “Parking servisa” koji sada čine Milenko Medigović, Andrea Radulović, Luka Novaković, Nemanja Malovrazić i Saša Čolović.

Imanovan je i novi Upravni odbor JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Biseri Budva” u sastavu Biljana Dajković i Tamara Kalezić.

Lokalni parlament je donio i set mjera za koje očekuju da će građanima i privredi olakšati poslovanje u periodu krize.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve