Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Vukoviću đe ste bili prethodne tri ipo godine da pomognete podstanarima

Navode da su gradonačelnik i njegov tim, pored standardnih obećanja o rekonstrukciji ulica i slično, sada prešli na podstanare kojima obećavaju subvencije za plaćanje stanarine, pa postavljaju pitanje gdje su bili tokom protekle tri i po godine da pomognu podstanarima i riješe njihovo osnovno egzistencijalno pitanje

Velika panika je zavladala u redovima Demokratske partije socijalista u Podgorici, uoči lokalnih izbora na proljeće. Obećanja pršte na sve strane, a gradonačelnik Vuković pokušava na sve načine da pridobije što više građana na svoju stranu, smatraju iz Odbora SNP Glavnog grada Podgorica.

Navode da su gradonačelnik i njegov tim, pored standardnih obećanja o rekonstrukciji ulica i slično, sada prešli na podstanare kojima obećavaju subvencije za plaćanje stanarine.

“Navodno, na ovaj način lokalna samouprava pruža podršku ovoj kategoriji stanovništva jer država nije našla način da to uradi. Naravno, sve bi ovo bilo dobro i opšteprihvaćeno da se ne dešava u vrijeme predizborne kampanje, koju Ivan Vuković već uveliko vodi. Postavljamo pitanje gradonačelniku i njegovom timu gdje su bili tokom protekle tri i po godine da pomognu podstanarima i riješe njihovo osnovno egzistencijalno pitanje”, ističu iz SNP.

Takođe, napominju da za sve vrijeme trajanja mandata lokalna samouprava nije učinila ništa na pružanju pomoći nezaposlenima, posebno mladim, fakultetski obrazovanim, ljudima, koji u velikom broju napuštaju Podgoricu i Crnu Goru.

“Odbor SNP Glavnog grada Podgorica podržava svaku inicijativu koja ima za cilj pružanje pomoći ugroženim kategorijama stanovništva, ali ovdje je više nego jasno da se radi o čistom političkom marketingu i vođenju predizborne kampanje u susret izborima, koje će Ivan Vuković sasvim izvjesno izgubiti”, poručili iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve