Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Vuković kao Alisa u zemlji čuda, manje da se bavi Vladom, više propustima Glavnog grada

Kako kažu, lokalna uprava nastavlja sa propustima

OO SNP-a Podgorica poručio je gradonačelniku Ivanu Vukoviću da se manje bavi radom Vlade i političke konkurencije, a da se više usredsredi na pitanja koje su mu u nadležnosti, kako se propusti, kao ovaj najnoviji u slučaju postavljanja bankomata kod Sahat kule, više ne bi dešavali.

“Nakon niza kritika koje su građani Glavnog grada preko društvenih mreža i na druge načine iskazali zbog postavljanja bankomata Hipotekarne banke u neposrednoj blizini Sahat kule oglasio se gradonačelnik Vuković. Kao Alisa u zemlji čuda, Vuković je izjavio da mu nije jasno ko je došao na ideju da se baš na tom mjestu postavi bankomat, niti kako je ona mogla biti odobrena, ali je “džentlmenski” prihvatio odgovornost za nesvakidašnji kiks”, navodi SNP-a.

Na ovaj način, ističu, lokalna uprava nastavlja sa propustima.

“Nakon biciklističkih staza koje se grade na štetu najprometnijih saobraćajnica, spornog davanja parcele Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi za gradnju hrama, raznih mahinacija u otvaranju lokalne televizije, dobili smo bankomat gotovo ispred same Sahat kule. Ovakav objekat je zaista bio “potreban” u istorijskom dijelu grada, jednom od rijetkih koji nas podsjeća na davno prošla vremena i predstavlja znamenitost Glavnog grada! Gradonačelniku Vukoviću savjetujemo da se manje bavi radom Vlade i političke konkurencije, a da se više usredsredi na pitanja koje su mu u nadležnosti, kako se ovakvi i slični propusti više ne bi dešavali”, poručuje SNP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
11.01.2021-11:35 11:35

Jesu li ovo “one pameti”one budale i potrcka Jokovica koji se pita u SNP taman toliko koliko i MRTVI. E da im vidite pojedine clanove SNP skalamerije na Cetinje,pa to je zastida za tu partiju,sa osnovnim skolama,bivsi soferi,sportisti,a posebno “cistih ruka”. Jedan njihov clan noc prije Badnjeg dana po nevremenu krade badnjake cojeku izlozene za prodaju i to “unosi u kucu za srecu”,e to je SNP spijunska druzina iz Konaka i “okoline”,ali su “vjerni bili”donjomorackom popu oskopici do te mjere da i dan danas “ne suse obraza”.