Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: Uvijek na strani onih koji su na udaru nepravde

Oni su odgovorili na saopštenje poslanika DPS-a Danijela Živkovića, koji je juče komentarisao odnos SNP-a i Dnevnog lista Dan, u svjetlu dešavanja oko objavljivanja pitanja Dana na Fejsbuk stranici Ministarstva odbrane

Socijalistička narodna partija (SNP) uvijek će biti na strani onih koje se nađu na udaru nepravde i represije vlasti, ocijenjeno je iz političke stranke.

Oni su odgovorili na saopštenje poslanika DPS-a Danijela Živkovića, koji je juče komentarisao odnos SNP-a i Dnevnog lista Dan, u svjetlu dešavanja oko objavljivanja pitanja Dana na Fejsbuk stranici Ministarstva odbrane.

“U najmanju ruku je degutantno kada vas DPS proziva za neprimjeren odnos prema medijima i novinarima. Gospodo, podsjetićemo vas na nekoliko činjenica koje vi, a i cijela crnogorska javnost, odlično zna: za vrijeme vaše vladavine ubijen je Duško Jovanović, a njegovo svirepo ubistvo ni do danas nije rasvijetljeno; za vrijeme vaše vladavine desili su se napadi na Mihaila Jovovića, Željka Ivanovića, Oliveru Lakić, dopisnicu Dana iz Nikšića Lidiju Nikčević i brojne druge novinare; za vrijeme vaše vladavine uništavane su i demolirane redakcije crnogorskih medija. Ovaj niz je predug da bismo ga do kraja naveli”, navode iz SNP-a.

Odgovaraći na pominjanje Sedmog bataljona, iz SNP-a pozivaju DPS da se okane “besmislenih, praznih priča kojima godinama zavaravate javnost”.

“Umjesto toga, bolje je da odgovorite na pitanje koliko ćete bataljona poslati na Sinjajevinu i kako mislite da ‘valorizujete’ ovaj prirodni biser Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve