Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: U Budvi isti scenario kao u Kotoru, DPS prekraja volju građana

OO SNP Kotor je dao punu podršku predsjedniku partije i rukovodstvu u ovom segmentu djelovanja

U prijestonici turizma odigrao isti scenario kao u Kotoru, kada je grupacija na čelu da DPS-om željela prekrojiti izbornu volju građana ovog grada, ocijenjeno je na sjednici OO SNP Kotor kojoj je prisustvovalo rukovodstvo ove stranke na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Draganom Ivanovićem i Danijelom Đurović i sekretarom IO GO Draganom Vukićem.

foto SNP

Osim razmatranja aktuelne političke situacije, naročita pažnja je posvećena današnjim dešavanjima u Budvi i još jednom je osuđen bespravni napad policije i demonstriranje sile nad legalnim i legitimno izabranim predstavnicima vlasti u tom gradu.

U tom smislu, istaknuto je da je SNP CG već uputila poziv za sastanak na kojem bi se diskutovalo o tužnim događajima u Budvi, kao i o predstojećim parlamentarnim izborima, odnosno razmotrilo da li pod sadašnjim uslovima ima smisla izlaziti na izbore ili se opredijeliti za bojkot.

OO SNP Kotor je dao punu podršku predsjedniku partije i rukovodstvu u ovom segmentu djelovanja.

“Na sjednici je bilo riječi i o aktivnostima koje se preduzimaju u pravcu podizanja partijske infrastrukture SNP Kotor, a prisutni su upoznati sa najavom pristupanja novih članova kotorskom odboru SNP-a i razgovorima sa istaknutim pojedincima. Cilj svih ovih aktivnosti je da SNP što spremnije dočeka naredne lokalne i parlamentarne izbore”, navode iz SNP-a.

Takođe, iskazana je podrška Mitropoliji crnogorsko-primorskoj u njenoj borbi za odbranu svetinja i najavljeno da će OO SNP Kotor i dalje biti na liniji onoga što je u tom pravcu preduzelo rukovodstvo SNP CG, a to je, kako ističu,  pružanje bezuslovne pomoći Mitropoliji do ukidanja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve