Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP Tuzi: Naša partija prepoznata je kao građanska, demokratska, otvorena za pripadnike svih nacionalnosti u Crnoj Gori

Članovi SNP Tuzi su ''izrazili zadovoljstvo što je naša partija prepoznata kao građanska, demokratska organizacija, otvorena za pripadnike svih nacionalnosti u Crnoj Gori''

Juče je u Tuzima održana sjednica Opštinskog odbora SNP Tuzi koja je bila posvećena pripremama za održavanje izborne konferencije u ovom odboru, saopšteno je iz te političke partije.

Kako su istakli, razmatrana je aktuelna politička situacija, pa je SNP Tuzi dao punu podršku rukovodstvu partije i našem klubu poslanika u Skupštini Crne Gore.

Članovi SNP Tuzi su “izrazili zadovoljstvo što je naša partija prepoznata kao građanska, demokratska organizacija, otvorena za pripadnike svih nacionalnosti u Crnoj Gori”.

“OO SNP Tuzi se može pohvaliti činjenicom da se posljjednje vrijeme u njegov rad uključuju mladi ljudi koji u našoj partiji prepoznaju perspektivu, te Socijalističku narodnu partiju Crne Gore vide kao stranku koja će u budućnosti biti nezaobilazan faktor na političkoj sceni Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crno
13.12.2021-22:48 22:48

EEEEEE USRECILI STE SE dobro kako lazete ne stidite se ni godina ni casti koju imate !! SNS  je partija CETNICKA MILACIC IM JE DESNA RUKA i Zamislite SNS podrzavaju 5 septembar trovanje i ranjavanje CETINJANA!