Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici SD-a

Iz SNP-a su reagovali na saopštenje Marka Rakočevića, člana Glavnog odbora SD koji je kazao da ''nezakonito skubu pozicije u državi koju spašavaju''.

Zaista je tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici partije koja je fabrikovala brojne afere, koja je nadaleko poznata po korupciji, nepotizmu i zapošljavanju odanog partijskog kadra, ali i dovođenju ogromnog broja svojih članova i simpatizera sa sjevera u Podgoricu kako bi ih udomila i obezbijedila, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

Iz SNP-a su reagovali na saopštenje Marka Rakočevića, člana Glavnog odbora SD koji je kazao da ”nezakonito skubu pozicije u državi koju spašavaju”.

”Još je problematičnije kada optužbe o nedosljednosti i nepoštovanju sporazuma i procedura dolaze od Marka Rakočevića, člana Glavnog odbora Socijaldemokrata. Podsjećanja radi, riječ je o čovjeku koji je na čelu Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada, a koji je zabranio čuveni ”patriotski skup” 6. septembra prošle godine, dan nakon što je skup održan”, navode iz SNP-a.

Toliko o, kako kažu, gospodinu Rakočeviću i njegovom poštovanju procedura i propisa ove države, koju njegovi partijski saborci tako zdušno brane od ”velikosrpskih nacionalista” i ”svetosavskih eksperata”.

”Socijalistička narodna partija Crne Gore uvjerava građane da je doba kada su DPS i SD vodili kolo prošlo i da nas nikakve floskule i besprizorni napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesemo stvaranju boljeg i pravednijeg društva”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve