Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: Tehnička vlada da pripremi slobodne izbore

SNP, kako navode, smatra da su dogovor svih opozicionih partija i međusobna saradnja od izuzetnog značaja za buduća zbivanja u Crnoj Gori

Zajednički cilj opozicije mora biti tehnička vlada ili vlada narodnog jedinstva, koja će pripremiti, fer i slobodne izbore, ocijenjeno je na sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije.

Sastanak Glavnog odbora SNP-a

Na sjednici GO SNP Crne Gore, koja je održana danas razmatrana je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na aktuelnosti oko izbornog zakonodavstva, saopšteno je iz SNP-a.

“SNP poručuje da je u Crnoj Gori sazrelo vrijeme za promjenu vlasti i promjenu sistema vrijednosti koji je, nažalost, doveo do potpune podijeljenosti crnogorskog društva u svim segmentima”, poručuju iz SNP-a.

SNP smatra da su dogovor svih opozicionih partija i međusobna saradnja od izuzetnog značaja za buduća zbivanja u Crnoj Gori.

“SNP ističe da se priča o promjenama bliži kraju i stoga svi moramo preuzeti dio odgovornosti kako bi se našao takav modus djelovanja kako bi došlo do neminovnih promjena u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Kako navode, na današnjoj sjednici GO, usvojen je i plan i program obilaska opštinskih i mjesnih odbora širom Crne Gore.

“SNP ima jaku infrastrukturu i sve konstituisane mjesne odbore pa će rukovodstvo narednih dana početi obilazak Crne Gore”, poručuju iz SNP-a

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve