Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP Šavnik: Ukoliko se nastavi ovakvo “evropejstvo” Jakića, pitanje da li će do sljedećih lokalnih izbora biti opštine

Kako su naveli, evropska vrijednost je vjerovatno i organizovani prevoz naouružanih birača iz drugih opština.

Evropske vrijednosti koje zastupa aktuelno rukovodstvo opštine Šavnik na čelu sa predsjednikom Jugoslavom Jakićem su očito organizovana promjena prebivališta stanovnika drugih opština izvršenjem krivičnih djela, izborni inženjering i napadi članove biračkog odbora od strane istih tih pojedinaca dovedenih iz drugih opština, saopšteno je iz opštinskog odbora SNP Šavnik.

Kako su naveli, evropska vrijednost je vjerovatno i organizovani prevoz naouružanih birača iz drugih opština.

“Primitivizam bez presedana je dovođenje pojedinica iz kriminalnog miljea i omogućivanje istima da glasaju, napadaju biračke odbore i demoliraju biračka mjesta”, kazali su iz OO SNP Šavnik.

Ocjenjuju da, evropska vrijednost koju predsjednik Jakić nastoji da donese Šavniku predstavlja potpuno urušavanje finansijske održivosti opštine nezakonitim i neracionalnim trošenjem sredstava.

“Aktuelno rukovodstvo lokalne samouprave je kompletna sredstva koja je Vlada uplatila za izgradnju seoskih vodovoda utrošilo za predizborno krečenje privatnih stambenih objekata i druge usluge svojim pristalicama, ostavivši seoska domaćinstva bez osnovnog resursa za život i lišivši ih nade da će se konačno riješiti pitanje vodosnabdijevanja”, dodaju uu saopštenju.

Sve su to, ocjenjuju, vrijednosti koje ovoj opštini donosi korumpirana lokalna samouorava oličena u aktuelnom predsjedniku opštine.

“Ukoliko se nastavi ovakvo “evropejstvo” našeg predsjednika i njegovih poslušnika pitanje je da li će do sljedećih lokalnih izbora biti i same opštine”, zaključuu iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.11.2022-22:01 22:01

Śeth se pjesme legendarnog Dragana Radulovića ,,Lako je prutu da se sokoli kad đecu bije njega ne boli”. Tako i ovo sokoljenje ovih u Šavniku od strane centrale je licemjerno. Joković izigrava heroja, a ovi iz Šavnika će po zatvora.