Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP saglasan s Frontom i Abazovićem: Krucijalno preispitati povjerenje Vladi

SNP smatra da je status kvo neodrživ i da minuli dani i mjeseci ukazuju na potrebu što hitnijeg izlaska iz trenutne krize

Socijalistička narodna partija podržava izjave potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i Demokratskog fronta koje idu u pravcu razrešenja aktuelne političke krize, a tiču se preispitivanja povjerenja Vladi Crne Gore, saopšteno je danas iz te partije.

SNP smatra da je status kvo neodrživ i da minuli dani i mjeseci ukazuju na potrebu što hitnijeg izlaska iz trenutne krize.

“Krucijalno je da se postavi pitanje povjerenja Vladi. Neophodno je testirati povjerenje ovoj Vladi u Parlamentu. Ukoliko premijer neće da testira povjerenje u Skupštini, poslanici parlamentarne većine bi trebalo da podnesu taj predlog i ukoliko Vlada u tom slučaju dobije povjerenje trebalo bi je pustiti da radi do kraja mandata. U suprotnom, poslanici parlamentarne većine plus manjinske partije trebalo bi da formiraju novu Vladu i prekinu ovu agoniju koja traje mjesecima”, navodi se u saopštenju.

“Građani Crne Gore su umorni od svakodnevnih političkih tenzija i zato smo mišljenja da je ovo najpošteniji i najjednostavniji način razrešenja krize koja potresa naše društvo već dugo”; zaključuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
15.01.2022-15:59 15:59

Podrzat ce te vi Jokovicu sve sto vam naredi “terijer”iz Ulcinqa,i po cijenu SAMARA vi cete i to prihvatiti,znas Jokovicu kako takve ljude zovu na Cetinje POMETINE.

Rovca sa katunima bez struje
15.01.2022-18:37 18:37

Sa sviju strana udarate na Krivokapića. Pustite čoeka da radi. Samo da se brani od kleveta I laži ima ispunjen radni dan. Nema kad ni da izda komandu danam dovedu struju.

Ivanisevic
15.01.2022-20:56 20:56

Gagi veliki si čoek ali I komentator ali u zadnje vrijeme si blag. Moraš jače,vidiš da te niko ne čita.