Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: Reaguju oni koji su na poslaničkoj listi DPS-a

Socijalistička narodna partija Crne Gore nikada nije ništa uradila na štetu države i nikada nijesmo bili protiv Crne Gore, ali jesmo protiv najgore vlasti od postanka ove države, saopšteno je iz SNP-a.

“Pogazili ste i uništili sve što se vjekovima i u zadnjim decenijama stvaralo.

Naime, na komentare SNP-a povodom afere “Koverat”, “reagovala” je Liberalna partija, usudivši se da nas svrsta u “one koji nijesu za Crnu Goru”.

-Gospodo iz vladajuće koalicije, koji ste tamo svi znamo kako, ko vam je dao za pravo da kvalifikujete ko je za, a ko protiv države? Ne borite se vi za državu, već za sebe, jer zbog vašeg ponašanja smo izgubili poštovanje i pijedestal koji smo imali vjekovima, a koji smo čašću i životom zaradili”, navodi SNP u saopštenju.

Kako kažu, samo zarad javnosti, podsjećaju na sljedeće:

“Mi hoćemo Crnu Goru razvijenu, časnu u kojoj se proizvodi, zapošljava, ostaje. Državu ozbiljnih i profesionalnih institucija, nezavisnog i časnog tužilaštva i sudstva, pravde i pravičnosti, bezbjednu, odgovornih građana, jednakih pred zakonima, jednakih šansi za zaposlenje, postavljanje najboljih na odgovorna mjesta…

Svima nam treba Crna Gora u kojoj su obrazovanje i kultura osnovni element, gdje se neće izbacivati pismenost iz udžbenika, gdje se neće sa štancovanim diplomama i po političkoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti imenovati na funkcije i zapošljavati u ministarstvima, upravama, preduzećima. Mi se zalažemo za Crnu Goru kulture, dijaloga a ne primitivizma.

Na kraju, čudno je da reaguju čak i na ovako nemušt način male partije iz vladajuće koalicije, tzv. ekspoziture DPS-a, a ne oni koji su direktni učesnici afere “Koverat”.

Reaguju oni koji su na poslaničkoj listi DPS-a, a navodno su samostalna partija”, dodaju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve