Prvi naredni lokalni izbori u Podgorici pokazaće da su građani Glavnog grada okrenuli leđa DPS-u i da će glasati za one koji će se boriti za pravednije, humanije i zelenije lice grada, saopšteno je danas iz SNP-a.

SNP: Prvi lokalni izbori pokazaće da su građani Podgorice okrenuli leđa DPS-u

Totalno “razbijeni DPS” u Podgorici, dodaju u saopštenju, predvođen Časlavom Vešovićem i Ivanom Vukovićem, ohrabren prisustvom aktuelnog šefa države Mila Đukanovića, prije par dana je konstatovao da je DPS „i u Podgorici i u Crnoj Gori i dalje ubjedljivo najjača partija koja je ostvarila najbolji pojedinačni izborni rezultat“, ali da se „on ne može smatrati zadovoljavajućim“.

“Zbog toga, DPS Podgorica najavljuje „opsežne analize u cilju otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima”. Da li to znači da će Milo Đukanović sprovesti „sječu knezova“ u podgoričkom odboru partije, te da će se prvi na udaru naći upravo njegovi čelnici Vešović i Vuković, koji su toliko podbacili da ih je opozicija potukla za cijelih 30.000 glasova?”, pitaju se u ovoj partiji.

Povoljnom izbornom rezultatu nisu doprinijele ni sve aktivnosti Vukovića, koji je, kako dodaju, upregnuo cjelokupnu upravu Glavnog grada da predstavi građanima kako se u Podgorici radi i gradi više nego ikad.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve