Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: “Osloboditi Krsta Rađenovića i ostale odbornike”

"Umjesto njih, hapsite one koji su ojadili Budvu za desetine miliona eura i prodanog odbornika (Stevana) Džakovića čiji je neprimjereni i sramni čin izazvao cijeli haos u Budvi", saopšteno je iz SNP-a

Socijalistička narodna partija (SNP) zahtijeva hitno oslobođanje njihovog odbornika u Budvi Krsta Rađenovića, koa i ostalih odbornika, koji su privedeni u policiju nakon incidenata u Skupštini Opštini Budva.

Rađenović danas u Budvi

“Umjesto njih, hapsite one koji su ojadili Budvu za desetine miliona eura i prodanog odbornika (Stevana) Džakovića čiji je neprimjereni i sramni čin izazvao cijeli haos u Budvi”, saopšteno je iz SNP-a.

Navodi se da SNP najoštrije osuđuje hapšenje svog odbornika Krsta Rađenovića i ostalih opozicionih odbornika u Budvi i napad pripadnika privatnog obezbjeđenja na njih.

“Kad smo pomislili da su organizovana kriminalna grupa u Budvi i vladajuća partija ispucale sav arsenal nepočinstava, koja su se ogledala u siledžijskom ponašanju policije, počeli su da dovode sumnjiva privatna obezbjeđenja da i oni tuku odbornike i bacaju hemijska sredstva na njih”, poručuju iz SNP-a.

Iz te partije navode da je vrijeme da se prestana da se šalju u svijet sramotne slike iz Budve, “kao da se radi o Bejrutu, a ne o metropoli turizma na ovom dijelu Mediterana”.

“Uzalud vam je sav trud da političkom korupcijom i neviđenom drskošću dođete do vlasti. Naum vam neće uspjeti jer ćete na narednim lokalnim izborima doživjeti još ubjedljiviji poraz nego 2016. godine. Više nikad se nećete ponašati prema Budvi onako kako ste navikli jer naš grad konačno ima ljude koji su spremni da ga brane do kraja i da ne dozvole njegovo potonuće u korupciju, kriminal i beščašće”, navode iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
27.06.2020-18:00 18:00

Evo u etaru “kombi partija”SNP i njen zalosni odbornik.E tesko se “odreci”hiljadu i kusur eura mjesecnog “nerada”i stolice,a posebno sto se sve opljackalo za vrijeme Careviceve “vladavine”no dako Milivoju Katnicu dodje do mozga sa kim je imao posla.