Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Odović vrši pritisak na zaposlene zbog podrške Damjanoviću

''Koristimo i ovu priliku da upozorimo gospodina Odovića i sve koji se bave ovim načinom ''dobronamjernih razgovora'' da smo čvrsto vjerovali da su ovakve metode prevaziđene, te da su ostale samo kao dio DPS arsenala manipulacija i ucjena''

Socijalistička narodna partija saopštila je da državni sekretar u Ministarstvu finansija Janko Odović vrši pritisak na službenike Uprave carina, kako bi prestali da prikupljaju potpise podrške smijenjenom v.d. direktora Aleksandru Damjanoviću.

Iz SNP-a navode da osuđuju takvo ponašanje Odovića.

“Koristimo i ovu priliku da upozorimo gospodina Odovića i sve koji se bave ovim načinom “dobronamjernih razgovora” da smo čvrsto vjerovali da su ovakve metode prevaziđene, te da su ostale samo kao dio DPS arsenala manipulacija i ucjena.

Takođe, sigurni smo da pomenuta gospoda odlično znaju da su sloboda mišljenja i slobodnog izražavanja osnovna ljudska prava i da ovaj način “komunikacije” ne doprinosi stvaranju pozitivnog imidža, koji bi trebalo da krasi funkcionere ove Vlade”, navode iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija, kako dodaju, vjeruje da je ovo samo izolovan slučaj u ponašanju državnih funkcionera.

“Pozivamo gospodina Odovića da ne zloupotrebljava svoju trenutnu funkciju koju pokriva, te da ostavi slobodu radnicima da na svoj način iskazuju odnos prema pojedincima, kao i slučajevima koji ovih dana opterećuje i Upravu javnih prihoda i carina, ali i cjelokupno društvo i Vladu Crne Gore”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve