Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Odgovaraće svi koji su se ogriješili o zakone

Iz SNP-a su kazali da, iako je prošlo nekoliko dana od kako je narod Crne Gore odlučio da mnoge stvari u ovoj državi treba promijeniti, neke navike ostale su iste

Pred Crnom Gorom je vrijeme promjena koje će građane odvesti u ljepšu i sigurniju budućnost, poručili su iz Socijalističke narodne partije (SNP), navodeći da za sve koji žele da grade državu po standardima ljudskosti i pravičnosti ima mjesta.

Iz SNP-a su kazali da, iako je prošlo nekoliko dana od kako je narod Crne Gore odlučio da mnoge stvari u ovoj državi treba promijeniti, neke navike ostale su iste.

„I to kod onih koji su podržavali odlazeći režim, sada još žešći i uporniji u svojoj patološkoj mržnji prema onima „koji nijesu za DPS“, smatraju u SNP-u.

Prema njihovim riječima, najupečatljivi su „takozvani borci za očuvanje Crne Gore“.

„Od čega i od koga je čuvaju, ni oni ne znaju a rat nam još niko objavio nije“, upitali su iz SNP-a.

U SNP-u smatraju da je sve je to od gologa straha za egzistencijom, jer, kako su kazali, privrženost Demokratskoj partiji socijalista (DPS) gledaju kroz ličnu korist pojedinaca istaknutih funkcionera, a ne kroz opšte dobro svih građana Crne Gore.

Iz tih razloga, kako su dodali, imaju i razumijevanje za sve koji u paničnom strahu pribjegavaju ispisivanju opasnih poruka po društvenim mrežama.

„Imamo razumijevanje, ali ne i opravdanje i to mora prestati. Ako ne prestane, ima i za to lijeka. Nova vlast će znati kako sa takvima“, poručili su iz SNP-a.

Oni su naveli da će isti slučaj biti i sa svima koji su se ogriješili o zakone i propise, „a završavali su poslove preko veze, a veza je gotovo uvijek bila DPS ili Socijaldemokrate (SD)“.

„Drugih nije bilo jer samo su oni imali monopol nad svim i svačim u državi. Svima je poznato da je jedini uslov za zaposlenje u državnim organima bila članska karta DPS-a ili SD-A“, rekli su iz SNP-a.

Iz SNP su naglasili da žele pomirenje Crne Gore, jer sve što je dolazilo od DPS-a dolazilo je sa podjelama.

„Znajući kako se radilo nekad, jedan dio građana je sada u strahu da će isto biti nastavljeno, samo u zamijenjenim ulogama. Neće, dragi građani, ne plašite se toga. Mi smo se protiv toga borili, pa se nećemo isto ponašati, ne ide“, poručili su iz SNP-a.

Oni su dodali da će odgovarati svi koji su se ogriješili o zakone.

„Za sve druge ima mjesta, da zajedno gradimo ljepšu budućnost za Crnu Goru, po standardima ljudskosti i pravičnosti, a ne politikanstva“, kazali su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve