Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: Nezakonita i neprimjerena odluka Uprave policije

Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da je odluka Uprave policije Herceg Novi da priznatom muzičaru Vladu Georgijevu zabrani ulazak u Crnu Goru na deset godina nezakonita i neprimjerena, saopštena je iz te stranke

Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da je odluka Uprave policije Herceg Novi da priznatom muzičaru Vladu Georgijevu zabrani ulazak u Crnu Goru na deset godina nezakonita i neprimjerena, saopštena je iz te stranke.

foto SNP

“Ovo nije prvi put da se Georgijevu zabranjuje ulazak u državu. Naime, hercegnovska policija mu to već ranije nije dozvolila, čak i kada je bilo potrebno da dođe u Herceg Novi zbog porodičnih razloga.

Nema drugog objašnjenja za ovakav postupak UP Herceg Novi osim da je u pitanju revanšizam njenih starješina, koji se svete Georgijevu zbog njegovih jasnih i neskrivenih političkih stavova. Poznato je da je Georgijev kritičar režima Mila Đukanovića i pristalica novih snaga vlasti u Crnoj Gori”, navode u saopštenju.

SNP CG poziva nadležne u UP Herceg Novi da odustanu od donošenja ovakve odluke.

“I da dozvole poznatom umjetniku da dođe u svoj rodni grad i da u budućnosti nastavi da uveseljava građane Crne Gore svojom muzikom.

Svako drugo rješenje smatraće se kao osveta zbog javno deklarisanih političkih stavova Vlada Geogrijeva i kao takvo biće podložno reviziji kada na čelo MUP-a dođe ministar iz nove vladajuće većine”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve