Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: “Napadom na Crkvu, napali na temelje CG”

SNP je reagovao je, kako su istakli, "krajnje neprimjereno saopštenje Demokratske partije socijalista", koje "na najbolji mogući način odslikava sav strah i paranoju koja ih je obuzela ovih mjeseci"

Napadom na jedinu vjekovnu pravoslavnu crkvu i njene duhovnike Amfilohija i Joanikija DPS je napao na temelje Crne Gore, zemlje koju su očuvale crnogorske vladike u ključnim trenucima, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

SNP

SNP je reagovao je, kako su istakli, “krajnje neprimjereno saopštenje Demokratske partije socijalista”, koje “na najbolji mogući način odslikava sav strah i paranoju koja ih je obuzela ovih mjeseci”.

“Uzaludna su pozivanja, zastrašivanja i pokušaji atentata da se spriječi veliki Sabor koji ce se održati 21. decembra u Nikšiću. Desetine hiljada ljudi će poslati poruku da je našoj toleranciji došao kraj i zato nema više pitanja bez odgovora i nema više puteva bez cilja, jer dalje u propast i uništavanje zemlje ne možemo”, istakli su iz SNP-a.

Narod i Crkva se, navode oni, ne plaše da pregovaraju i da se dogovore, “ali neka niko ne misli da pregovaraju zato što ih je strah i zato što nemaju odgovor na teror koji se sprovodi nad Mitropolijom crnogorsko-primorskom i njenim eparhijama”.

“Poručujemo da ovoga puta naš jedini odgovor neće biti samo ćutanje kao do sada i slijeganje ramenima na nepravdu i bezakonje koje je gore nego pod Osmanlijama, već će reakcija biti adekvatna i dostojna cilju za koji se borimo”, poručili su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve