Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Nadležni organi da reaguju povodom koronavirusa

Socijalistička narodna partija zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom koronavirusa, da objasne građanima o kakvoj se opasnosti radi i obavijeste ih o mjerama koje preduzimaju kako bi spriječili da virus stigne u Crnu Goru

Socijalistička narodna partija zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom koronavirusa, da objasne građanima o kakvoj se opasnosti radi i obavijeste ih o mjerama koje preduzimaju kako bi spriječili da virus stigne u Crnu Goru.

SNP

“Svijet se suočava sa još jednom ozbiljnom prijetnjom. U Kini se pojavio opasni koronavirusa, koji je već odnio 17 života, a čitavi gradovi su izolovani od ostatka države. Virus je stigao i u Evropu. Brojne države su već preduzele potrebne mjere kako bi dale pravovremen odgovor na ovu opasnost. I u susjednoj Srbiji, prema riječima tamošnjeg ministra zdravlja, sprovode se sve neophodne kontrole kako bi se građani zaštitili,” navodi se u saopštenju SNP-a.

Oni smatraju da su za sve to vrijeme nadležni u Crnoj Gori “uspavani i bez adekvatne reakcije na problem o kojem bruji cijeli svijet”.

“Moramo postaviti logično pitanje: gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović? Da li čeka da u Crnu Goru stigne neko sa koronavirusom ili da, ne daj bože, neko umre, pa da se onda oglasi”, pitaju u SNP-u.

Kako su naveli, Socijalistička narodna partija zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom tog pitanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve