Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Nadamo se da će pravda konačno postati osnovna vertikala naše države

Socijalistička narodna partija pozdravlja izbor Vladimira Novovića za specijalnog državnog tužioca Crne Gore, uz uvjerenje da konačno imamo pravog čovjeka na pravom mjestu, poručili su iz te partije

Socijalistička narodna partija pozdravlja izbor Vladimira Novovića za specijalnog državnog tužioca Crne Gore, uz uvjerenje da konačno imamo pravog čovjeka na pravom mjestu, poručili su iz te partije.

“Pred gospodinom Novovićem je puno posla, ali se nadamo da će svojim profesionalnim i predanim radom uspjeti da postigne očekivane rezultate. Da će biti nezavisan i nepristrasan i potpuno profesionalan, kako bi pravda konačno ugledala svjetlost dana. Očekujemo da će se konačno zatvoriti poglavlja 23 i 24 koja su kočnica naše države prema EU. Organizovani kriminal i korupcija biće pod lupom izabranog tužioca koji će se, vjerujemo, baviti svojim poslom u skladu sa zakonom”, navode iz SNP-a u saopštenju.

Nakon, kako kažu, lošeg rada Milivoja Katnića, koji nije pokazao rezultate i koji je unazadio Crnu Goru što se tiče pomenutih poglavlja i uveo veliko nepovjerenje u tužilaštvo, nadaju se da će Novović “osvjetlati obraz tužilačke organizacije i da će pravda konačno postati osnovna vertikala naše države”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve