Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP NA METI SVETOSAVSKE SEKTE: Popovi idu po odborima i bacaju kletve, a rukovodstvo im se ulizuje saopštenjima!?

Popovi SPC su počeli da idu po odborima SNP-a po sjeveru, da bacaju prokletstvo na svakoga iz SNP-a ko podrži Jokovića, manjinsku vladu i smjenu Krivokapića. U opticaju su najjače kletve kao što su - 'dabogda meso sa tebe otpadalo', i 'bio proklet tri i 3.000 puta'

Bilo je samo pitanje vremena kad će svetosavska sekta (SS) koja se vodi pod akronimom SPC da se aktivno umiješa u procese koji se tiču manjinske vlade i počne da sprovodi plan na ostvarenju svojih političkih interesa.

Da je SPC aktivirala svoju veliku bazu agenata i svim silama krenula u političko agitovanje, najbolje se vidi na primjeru Socijalističke narodne partije (SNP) odnosno lidera te stranke Vladimira Jokovića. On se nakon sjednice Glavnog odbora, naprasno ogradio od priče o manjinskoj vladi i počeo da se šlihta Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

”Na sjednici GO SNP CG uopšte nije bilo rasprave o manjinskoj Vladi”, saopšteno je juče iz SNP-a nakon što se u medijima pojavio snimak dijela govora Jokovića.

“Suština našeg navoda o podršci SPC odnosila se na naš stav da je prioritet nad prioritetima SNP CG potpisivanje Temeljnog ugovora između države Crne Gore i SPC. Na kraju, poruka svima: SNP CG nikada neće uraditi nešto što se kosi sa interesima Srpske pravoslavne crkve”, navodi se u saopštenju SNP-a koje je juče iznenadilo čak i članove te partije.

Zašto je SNP izdao ovako simptomatično saopštenje u kojem na podmukao način eskivira priču o manjinskoj vladi, a pri tom se svim silama na veoma degutantan način šlihta svetosavskoj sekti?

Kako saznaje portal Aktuelno iz dobro upućenih izvora, funkcineri SNP-a su u velikom strahu od SPC, na čijoj su se meti našli posljednjih dana.

”Popovi SPC su počeli da idu po odborima SNP-a po sjeveru, da bacaju prokletstvo na svakoga iz SNP-a ko podrži Jokovića, manjinsku vladu i smjenu Krivokapića. U opticaju su najjače kletve kao što su – ‘dabogda meso sa tebe otpadalo’, i ‘bio proklet tri i 3.000 puta’ ”, rekli su naši izvori.

Kako kažu, to u potpunosti objašnjava zašto je SNP izdala jučerašnje saopštenje u kojem se na krajnje bijedan način ulizuje SPC.

Podsjetimo, mediji su juče objavili da nevladina organizacija Miholjski zbor, koja zastupa interese Crkve Srbije, pravoslavna bratstva i djelovi Agencije za nacionalnu bezbjednost stoje iza organizacije protesta protiv formiranja manjinske vlade. Sve ovo jasno ukazuje da SPC nije prestajala da bude aktivni učesnik u političkim zbivanjima u Crnoj Gori.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

11 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katakombastim putevima
26.01.2022-07:16 07:16

Joković ga je u Rovcima ugasijo.

TV_EU
26.01.2022-09:27 09:27

E kada bi naučio da pišeš !

Crnogorka
26.01.2022-10:16 10:16

Aaaaaaaaaaa sta ce kod vas bog vas ubijo kad u mraku zivite MJESECARI CETNICKI nikad vi struju dobit necete jer Cetnici su vazda bili u mraku i zla vrsili po mraku !

Spanac
26.01.2022-10:25 10:25

Svi cete ga vi izdajnici ubrzo ugasiti.

Neko tamo
26.01.2022-08:02 08:02

I onda se cudimo sto je URA proizdajnicka partija Cetnicki bradati mahmuni u mantiji ne bi nikada pobjedili da nije proizdajnicka partija pomogla Ne bi se ova ponasali da partija škrbavog miska kesedzije i debilnog glupana zeljka goveda da je na stranu DPSa nego toj proizdajnickoj partiji i dalje im je u glavi mrznja prema DPSu Jer SPC ne bi smjela tako da se ponasa i posle svega sta su uradili na izborima opet im ne bi bilo dovoljno ali dritanka uličarka i proizdajnicka partija URA škrbavog miška kesedzije i debilnog glupana zeljka goveda je odlucila pobjednika izbora Tako da… Pročitaj više »

Neko tamo
26.01.2022-08:03 08:03

Ovi četnički bradati majmuni u mantiji ne miruju

Marina
26.01.2022-08:49 08:49

Sve je to tako,jer je i SNP dio svetosavske matrice.I nikada ne moze biti nista drugo.Za tu partiju se ne zna vise ni koliko ima clanova.Godinama se slepa sa nek8m koalicijama..Da izadje samostalno.na izbore,pitanje je da li bi presla cenzus.

Crnogorka
26.01.2022-10:10 10:10

Spremno je to na sve da SLAZE DA PODVALI  njima se nista ne smije vjerovat- primjer imamo Djokovica LAZ -PODVALA -PROTESTI  – Bog sve vidi i kaznjava -tako je i Amfilohije kleo CRNOGORCE a sta sve ta splacina nije izgovorila za Crnogorce sahranjen je u CG bez prisustva Crnogoraca velike rijeci su izgovorene sa strane Cetnika A Crnogorci nikakvu uvredu nikom ne kazu !Mi cuvamo svoju Cast i Ponos zato nas bog i CUVA!

Bijeli Pavle
26.01.2022-20:45 20:45

ss lažni hrišćani koji kradu crkve, manastire, gusle…

VladaPopova
26.01.2022-21:02 21:02

Sitana džora prevrće korito. Oslješlješe narod i opljačkaše. Dište se ćerajte kugu iz torine.

Neko tamo
26.01.2022-21:14 21:14

Dokaza zasto URA nece sa DPSom
Ura prosrpska i proizdajnička partija
A dritanka je agent BIA

Dritanka ode kod porfirija