Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP kolašinskom DPS-u: Mi koji “teturamo”, bolje stojimo od vas

"Umjesto da ruku pod ruku kao prijatelji, braća i komšije zajedno sa narodom stanete u red , vi se ponovo krijete i kukavički klevećete''- navedeno je u saopštenju SNP-a

Pozivamo dušebrižnike iz DPS-a da ne politizuju jedan ovakav narodni skup, koji su podržali svi Kolašinci, bez obzira na političku pripadnost, poručili su iz kolašinskog SNP-a reagujući na saopštenje tamošnjeg DPS-a.

SNP

”Sinoćnji praznik pravoslavlja u Kolašinu lokalni DPS koristi da ponovo prebrojava svoje sugrađane. Sramno i bestidno, čak i u ovim blagim danima pokušavate da bacite još jednu klicu razdora među svoje komšije i sugrađane. Gdje ste sinoć bili vi koji se iza sramnih saopštenja krijete? Umjesto da ruku pod ruku kao prijatelji, braća i komšije zajedno sa narodom stanete u red , vi se ponovo krijete i kukavički klevećete”- navedeno je u saopštenju SNP-a.

”A na vaše tvrdnje da ne branimo crkve, već njen novčanik, poručujemo vam da čuvate vi vaše novčanike, koje svi znamo kako ste punili, a dostojanstvo sačuvati ne možete, jer ste ga bespovratno izgubili. A mi koji teturamo, kako navodite, bolje stojimo od vas koji ste pali na ispitu časti i dostojanstva, sad i za sva vremena”- zaključili su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve