Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP Kolašin: Vlast radi protiv interesa građana

Donošenje odluke o formiranju vojnog poligona na Sinjajevini još jedan je u nizu dokaz da aktuelna vlast radi protiv interesa svojih građana, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije

Donošenje odluke o formiranju vojnog poligona na Sinjajevini još jedan je u nizu dokaz da aktuelna vlast radi protiv interesa svojih građana, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Iz kolašinskog odbora SNP-a su kazali da se povodom tako važnog pitanja nije čuo nijedan glas razuma, da je zanemaren većinski stav domicilnog stanovništva i mnogih stručnjaka iz te oblasti.

„Sve to uz pomoć poslušnika iz lokalnih samouprava koji su odigrali vjerovatno jednu od ključnih uloga u obmanjivanju građana i zataškavanju posledica ovakvih projekata“, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, obmanjivanje i varanje građana i dalje je uža specijalnost aktuelne vlasti, „čak se može reći i da su prevazišli sami sebe“.

„Nemojte misliti da će mještani ovih područja ostati nijemi na vaše izdaje i prevare“, rekli su iz kolašinskog SNP-a i poručili da će stati uz svoje sugrađane u odbrani Sinjajevine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve