Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: I Vujanović 2011. godine čestitao Dan Republike Srpske

Oni tvrde da je je dio političkih partija neargumentovano i bez ikakvog povoda osuo paljbu po Krivokapiću, pozivajući se na informaciju da je uputio iskrene čestitke povodom Dana Republike Srpske

Predstavnici Socijalističke narodne partije SNP stali su u odbranu premijeru Zdravku Krivokapiću zbog čestitke koju je uputio povodom Dana Republike Srpske, navodeći da je to isto prije deset godina učinio i tadašnji predsjednik države Filip Vujanović.

“Valja još jednom podsjetiti na deveti januar 2011.godine, kada je tadašnji predsjednik Crne Gore, jedan od najviših funkcionera DPS-a Filip Vujanović uputio čestitku Predsjedniku Republike Srpske i svim njenim građanima. Pozivamo predstavnike bivšeg režima da se manu ispraznih, neutemeljenih prozivki na račun aktuelne vlasti, jer ovakvi i slični autogolovi samo ih još više udaljavaju od građana, koji su ih poslali u zasluženu prošlost”, kazali su u SNP-u.

Oni tvrde da je je dio političkih partija neargumentovano i bez ikakvog povoda osuo paljbu po Krivokapiću, pozivajući se na informaciju da je uputio iskrene čestitke povodom Dana Republike Srpske.

“Svjesni promašenosti svoje ukupne politike, kao i činjenice da u skorije vrijeme neće voditi ni unutrašnju, ni spoljnju politiku Crne Gore, gospoda iz bivše vlasti zaboravljuju sve ono čime su se nekada ponosili i zdušno podržavali. I ovoga puta podvlačimo da želimo najbolje odnose sa građanima Republike Srpske, ne ugrožavajući nikoga drugoga, što je samo još jedan dokaz da njegovanje dobrosusjedskih i prijateljskih odnosa predstavlja jedan od prioriteta ove vlasti”, zaključili su u SNP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gernsheim
10.01.2021-17:50 17:50

Koja je ova SNP PRDNJAVA OD STRANKE